Kat in de Gordijnen

Home

   Probleemgedrag

Werkwijze

Tarieven

Contact

 
 

Werkwijze

Foto: Rob DoolaartU neemt eerst telefonisch of per e-mail contact met mij op. Ik vraag u dan kort te vertellen waarom u gedragsadvies nodig heeft, zodat al wat duidelijk wordt waarover het gaat. Als ik u met gedragsadvies kan helpen, zal ik u vervolgens vragen een uitgebreide vragenlijst in te vullen en naar mij op te sturen, inclusief een opdrachtbevestiging.

Indien u zelf voor goed beeldmateriaal kunt zorgen van het probleemgedrag, is misschien huisbezoek niet noodzakelijk. In andere gevallen zal, na bestudering van de vragenlijst, vaak huisbezoek volgen. Een consult zal minimaal anderhalf uur in beslag nemen en diverse vragen worden u door mij gesteld, om het probleemgedrag zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Tijdens het consult krijgt u vaak al tips en adviezen van mij.

Na het huisbezoek krijgt u binnen drie werkdagen een gespreksverslag en behandeladvies toegestuurd.

Bij vragen waar geen behandeltraject voor benodigd is, zoals aankoopadvies, korte vraag of informatieverzoek, kunt u ook contact opnemen. Nadat u de nota heeft betaald, krijgt u van mij telefonisch of schriftelijk een reactie.

Ook voor Reiki behandelingen kunt u contact opnemen. Deze behandelingen kan ik aan huis komen geven, maar kunnen ook op afstand worden gedaan.